MENÜ

Mandala masszázs
- a gyógyító érintés -

 

Fény és hang terápia a mindennapokbanAz ember régóta tapasztalja, hogy a fény és a hang jótékony hatással van szervezetére. A külvilágból érkező ingereket tekintve a leghatékonyabb érzékszervünk a szem és a fül, ezért képes a fény és a hang a legkönnyebben módosítani állapotunkat.

A fény: Hatására az örömhormonok és a szerotonin mennyisége megnövekszik. Ezáltal csökken az egészségünket romboló stressz, idegesség és a rossz hangulat mértéke.A hang: A ritmikusan vissza-visszatérő hangok megnyugtatják a zaklatott és megterhelt agyi működést és összeszedett nyugodt gondolatokat eredményeznek.Relaxáció: Nagyon fontos az ember mindennapi életében, mert ez által javul a koncentráció, a kreativitás és emelkedik az IQ értéke, mely a felgyorsult élettempó miatt jelentősen lecsökkenhet.

Hogyan működik agyunk?

Minden agytevékenységnél, alvásnál, tanulásnál, munkánál és egyéb tevékenységnél más és más frekvenciát sugároz az agy, mely EEG- vel mérhető.

Béta állapot: aktív gondolkodás, döntési szint. Koncentrációnk magas szintű.

Alfa állapot: Ellazult tudati szint. Lelkünk megnyugszik, örömhormon termelődik.

Théta: Alvás állapota, teljes nyugalom.

Delta: Erősödik az immunrendszer. Az agy energiával töltődik fel.A fény-hang készüléket a NASA szakemberei fejlesztették ki az űrhajósok és berepülő pilóták képzésének hatékonyságára és a relaxáció elősegítése érdekében.Az agytréner készülék egy szemüvegből, fülhallgatóból és egy vezérlő egységből áll. A szemüvegen keresztül parányi fényforrások érdekes, színes, mozgó formákat rajzolnak, a fülhallgatóból érkező ütemesen zümmögő, doboló jelek utasításait azonnal hasznosítja az agy.A fénnyel és hanggal végzett tréning akkor is használ, ha az ember esze közben máshol jár, netán elbóbiskol. Passzív meditációs-relaxációs technika, mely harmóniát teremt a lelki nyugalmunk és a külvilág forgataga között.

 

Itt egy kis olvasnivaló, amiből részletesebben tájékozódhatsz a kezelésről.

 

 


 

Hírek

 • Hogy jól induljon a napod
  2011-02-08 08:25:30

  Gondolatébresztő idézet: \"Az ezer mérföldes utazás is egyetlen apró lépéssel kezdődik.\" (kínai közmondás)

 • Időpont egyeztetés
  2010-09-12 16:06:00

  Időpontokat Sz-cs-péntekre lehet egyeztetni

  Telefonon, sms-ben, vagy e-mailben.

  06/70-574-3324

  mandalamasszazs@gmail.com


 • Masszázs stúdió új címe:
  2010-09-07 23:42:28

  Kedves vendégeim!

  A Mandala masszázs új címe:

  Budapest 9. ker Mester u. 48-52


Szavazás

Milyennek találod a honlapomat?
tudnék egy-két jó ötletet javasolni
nem rossz
szuper
Asztali nézet